miercuri, 29 februarie 2012

In "Descendentii" vedem sau nu paradisul hawaiian?

                                    George Clooney cautand adevarul absolut

Filmul "The Descendants" se remarca prin a fi una dintre cele mai neobisnuite experiente pe care le poti avea vizionand un film. O drama, cu tenta de comedie, filmul este mult mai mult decat atat. Asistam mai degraba la degradarea unei familii disfunctionale din Hawaii si lupta personala a unui tata pentru dobandirea autoritatii in familie, dupa ce mama sufera un accident si se afla in coma permanenta.
Cu un subiect oarecum delicat, insa cu momente de umor realist, filmul nu avea nevoie decat de un actor pentru a-l putea scoate la suprafata. George Clooney il joaca pe Matt King, un avocat care incearca sa-si pastreze unitatea familiei sale, chiar daca acesta afla pe parcurs lucruri socante pe care chiar si noi, pe masura ce filmul inainteaza incepem sa le uram. Se pare ca sotia acestuia avusese o aventura cu un alt barbat chiar inaintea accidentului, iar de-aici filmul se transforma intr-o cautare a adevarului si a stabilitatii, insotita pe alocuri de momente ilare.
Filmul este intadevar bun, reusitele sale stand a fi identificate foarte usor, alterand cu succes momentele dramatice cu cele comice, iar interpretarea lui Clooney, ei bine, e George Clooney, stie ce face el pe ecran, aduce importante caracteristici intruchipand o persoana aflata "la rascruce de ganduri". O pelicula ce merita vazuta, in care aparentele nu conteaza niciodata si, la urma urmei, o lectie de viata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu